Strijkservice

Extra hulp

DPC Strijkservice
Wij verzorgen uw strijkgoed met zorg en plezier binnen enkele dagen met onze haal- en bezorgservice of gewoon direct bij u thuis. Dit, zodat u dit niet zelf hoeft te doen en meer tijd heeft voor andere zaken.
Particulieren
Wij strijken geheel naar uw behoefte, iedere week of maand. Wij doen dit professioneel en voordelig, bij u thuis of met onze haal- en bezorgservice. Wij werken met zorg en aandacht met uw textiel en uw persoonlijke wensen. Het strijkgoed kunt u aanleveren in een tas of wasmand en naar uw wens krijgt u het netjes gevouwen of opgehangen weer terug. Voor kledingstukken zoals overhemden die aan hangers moeten, vragen wij u de hangers mee te leveren.
Kosten:
Wij werken met handige vaste bedragen zdat het niet uitmaakt of u nu meer broeken of overhemden aanlevert. Wij rekenen per tas met een maximaal van 20 items of halve tas met een maximaal van 10 items. Zo weet u van te voren altijd waar u aan toe bent en wat u iedere keer betaalt. Voor meer vragen kunt u ons benaderen via het formulier. Wij rekenen een variabel tarief op basis van het type diensten dat u nodig heeft en de tijden waarop deze worden geleverd. De kosten worden altijd berekend en met de cliënt besproken vóór aanvang van de dienstverlening.
Zorginstellingen, bedrijven, horeca of sportverenigingen

Wij strijken geheel naar uw behoefte. Wij doen dit professioneel en voordelig, met haal- en bezorgservice. Wij hebben zorg en aandacht voor uw textiel en uw persoonlijke wensen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om samen met u te kijken naar uw wensen en de mogelijkheden. Volg voor deze service de drie volgende stappen.

Bel ons vandaag nog voor informatie!
036 844 97 28

Wij maken samen een afspraak wanneer wij bij u thuis of met onze haalservice uw strijkgoed voor u verzorgen. Wij zorgen voor uw textiel!
Wij leveren het strijkgoed op afgesproken dag en tijdstip weer opgevouwen of opgehangen bij u terug, zodat u kunt genieten van uw vrije tijd.