Wie zijn wij

Erkende Thuiszorgorganisatie

DPC Thuiszorg is een erkende WMO gecertificeerd thuiszorgorganisatie en biedt diensten aan op allerlei niveaus voor verschillende doelgroepen, denk hierbij aan ouderen, gehandicapten en gezinnen met kinderen. Zowel particuliere-, Wmo-, en PGB clienten zijn welkom. Ons team van medewerkers bestaat uit gediplomeerde verzorgenden, helpenden en BIG-geregistreerde verpleegkundigen.

Wij zijn niet de grootste thuiszorgorganisatie, maar wel de
thuiszorgorganisatie met de hoogste kwaliteit. Wij zijn er trots op om de hoogste kwaliteit zorg te leveren en tegemoet te komen aan de behoeften van onze cliënten en hun familie.

Wij zorgen voor een omgeving waar onze medewerkers de verwachtingen van onze cliënten kunnen overtreffen. DPC Thuiszorg is een organisatie die haar cliënten en medewerkers waardeert.

Wij werken volgens het stringente HKZ-certificeringssysteem. Onze organisatie werkt nauw samen met diverse gemeenten, verzekeraars, particulieren en andere zorginstellingen. DPC Thuiszorg is toegelaten als officiële thuiszorgorganisatie. Dit betekent dat u met uw indicatiebesluit bij DPC Thuiszorg terecht kunt voor zorg.

Wij

Stel een op maat gemaakt zorgplan samen die past bij uw lifestyle! Voor DPC Thuiszorg is goed nooit goed genoeg: wij streven er steeds naar om voorop te blijven lopen in ons werkveld. U kunt erop vertrouwen dat wij een aanjager van positieve veranderingen blijven, omdat we nooit ophouden met onze pogingen om te verbeteren. Wij werken vanuit een partnerverband met onze cliënten en hun gezin, familieleden, artsen, gemeenten, plaatselijke ziekenhuizen, maatschappelijke zorgverleners en andere betrokken thuiszorgorganisaties, om ervoor te zorgen dat kwalitatief hoogstaande en op de persoon toegesneden diensten worden verleend waarbij de individuele zorgvrager centraal staat binnen de beoordeling en indicatiestelling. Hierdoor kan meer keuzevrijheid, flexibiliteit en controle worden behouden in de manier waarop de eigen doelstellingen van de cliënt worden gerealiseerd.

DPC Thuiszorg zorgt ervoor dat uw privacy en vertrouwelijkheid te allen tijde gewaarborgd blijven. Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop en worden nooit op het spel gezet. Aan al onze zorgverleners wordt doorlopende training en toezicht geboden om ervoor te zorgen dat we op ieder moment de zorg van het allerhoogste niveau kunnen bieden aan al onze cliënten. Leef uw leven op uw manier in uw eigen huis samen met DPC Thuiszorg! Van een paar uur per week tot 24/7 zorg, wij stellen samen met u een op maat gemaakt persoonlijk zorgplan samen die past bij uw lifestyle met de flexibiliteit om het aan te passen als uw behoeften veranderen. Tijdens een vrijblijvend en persoonlijk consult in uw eigen huis kunnen we goed bepalen wat u nodig heeft en wat uw verwachtingen zijn zodat wij een passende zorgverlener kunnen vinden.

Onze missie

De missie van DPC Thuiszorg gaat verder dan het verlenen van de essentiële zorg die u en uw naasten nodig hebben; wij verlenen zorg op een manier waarmee we niet alleen uw zelfrespect en waardigheid bewaken, maar uzelf en de
mensen om u heen ook helpen om te genieten van een betere kwaliteit van leven vanuit het comfort van uw eigen huis.

Onze medewerkers vormen de hoeksteen van DPC Thuiszorg. Onze teamleden worden aangemoedigd om relaties op te bouwen op basis van oprecht respect en vertrouwen tussen cliënt en verzorgende. Dit maakt het partnerverband tussen cliënt en zorgverlener veel aangenamer en rijker dan een strikte verhouding van werkgever tot werknemer.

Het beproefde kwaliteitsbeleid van DPC Thuiszorg bestaat uit kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan onze cliënten, waarbij we als het ook maar enigszins mogelijk is uitgaan van eigen wensen en behoeften. Onze volledige toewijding aan kwaliteit betekent vanzelfsprekend ook het continu evalueren en bijstellen van procedures en onze bedrijfsmatige en bestuurlijke aanpak om onverhoopte klachten of  tekortkomingen tot een absoluut minimum te beperken. Onze hele organisatie werkt als één team samen, van de hoogste leidinggevende tot de laatste medewerker in het veld. We streven ernaar om de doelmatigheid en vaardigheid van ons personeel op alle niveaus te blijven verbeteren, om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van de zorg en de diensten die we verlenen van het allerhoogste niveau blijft.

Maak kennis met de eigenaar

DPC Thuiszorg werd opgericht door Louis M. Deegbe. Louis heeft marketing en economie aan de universiteit gestudeerd. Daarna heeft hij de afgelopen 23 jaar gewijd aan het werken met en diensten verlenen aan cliënten binnen de sectoren van de zorg, schoonmaakdiensten, ICT, olie en gas, en software. Hij werd en wordt zeer gewaardeerd door zijn werkgevers en cliënten, en zijn niet aflatende enthousiasme is een essentiële factor bij het oprichten en managen van een succesvol dienstverleningsbedrijf. Louis is afkomstig uit een familie die al sinds 1986 actief is in de schoonmaakbranche en de huishoudelijke hulp. Hij heeft een aanzienlijke periode samengewerkt met zijn vader en broers om een succesvol bedrijf in schoonmaak- en thuiszorgdiensten op te bouwen.

Deze vakkennis en ervaring uit de eerste hand past Louis toe bij het managen van DPC Thuiszorg. De groei van het bedrijf is onlosmakelijk verbonden met het tijdig leveren van diensten van hoge kwaliteit, met een sterke nadruk op het bedienen van de cliënten.

Louis is geïnteresseerd in mensen en houdt ervan om mensen te helpen. Hij neemt zijn verantwoordelijkheden voor zijn cliënten en medewerkers heel serieus en werkt hard om te zorgen dat zowel de cliënten als de medewerkers tevreden zijn om deel uit te maken van DPC Thuiszorg.

Waarom wij?

Omdat u leukere dingen kunt doen met uw tijd.

Ik heb geen tijd, ik moet het huis schoonmaken. Klinkt dat bekend?  Onderstaand staan nog meer belangrijke
redenen waarom ons bedrijf uw oplossing is.

We doen het op uw manier en bieden een variëteit aan schoonmaakpakketten.

Geen twee huishoudens zijn hetzelfde zelfs als ze identiek zijn qua grootte en lay-out. Wij bezoeken u eerst om uw specifieke wensen te bespreken. Samen met u bepalen
wij hoe wij u wensen en verwachtingen  kunnen waarmaken.

Verantwoordelijk, zorgvuldig gescreend, verzekerd en ervaren personeel.

Onze medewerkers zijn zorgvuldig gescreend en zeer ervaren. Ons bedrijf is volledig verzekerd.

Wij bezoeken. We trekken niet bij u in!

Wij gebruiken alleen de noodzakelijke tijd die nodig is om uw huis schoon te maken, dus niet meer en niet minder.

Flexibele schema’s

We stellen samen met u een schema samen dat past bij uw wensen. Dat kan wekelijks zijn, tweewekelijks, maandelijks of op oproepbasis.