Ervaringen

Ervaringen van de klanten

Als alleenstaande moeder van 2 kinderen met een progressieve spierziekte en ADHD, groeide de zorg mij boven mijn pet. Ik zocht zorg en vond die bij Louis, wat een warm bad, wat een medeleven en oprechtheid om de juiste zorg te leveren! Nu komt ónze Wietske ons elke dag helpen, alles verloopt weer als een zonnetje en de kinderen waren gelijk dol op haar (en ik ook!). Ondanks dat het een grote stap is om iemand in huis te nemen en je zorg te gaan delen, ben ik zo blij dat ik dat via Louis heb kunnen regelen! Ondanks dat de zorg nu loopt, blijft Louis geregeld informeren hoe het gaat en komt weer met nieuwe ideeen. Deze betrokkenheid vind je nergens bij een thuiszorg organisatie. Een aanrader dus!

Myrna, Max en Jolijn

klant te Purmerend

Toen de pijn in de heup van mijn oma steeds heftiger werd stelde haar dokter voor om haar heup te vervangen en ze stemde hierin toe. Daarna hadden wij iemand nodig die haar kon verzorgen tijdens haar herstelperiode. Wij besloten om een intakegesprek aan te vragen met DPC Thuiszorg voor de verzorging van mijn oma na haar operatie. De intakegesprocedure ging probleemloos en na 10 maanden van excellente verzorging was mijn oma weer goed ter been en voelde ze zich jaren jonger. Tijdens haar herstel heeft DPC Thuiszorg verschillende services geleverd, zoals persoonlijke verzorging, wondverzorging, gezelschap, lichte huishoudelijke taken, boodschappen doen, koken, afwassen, kleding wassen en strijken en helpen bij oefeningen. We weten niet hoe het was gegaan als Nelly van DPC Thuiszorg er niet was geweest om haar te ondersteunen en een arm te geven als ze dit nodig had. Geweldige kwaliteit geleverd! We zijn erg blij met alle zorg die er geleverd is en zeker met Nelly en de organisatie die echt zorgt en die de zorg voor mensen voor winst laten gaan.

Gina, Almere

Vorig jaar kreeg ik via mijn gemeente thuiszorg van DPC Thuiszorg vanwege een ernstige ziekte. Ik werd erg verrast door de enorme toewijding en warmte waarmee in het eerste gesprek duidelijk werd gemaakt door Louis Deegbe dat ik als klant van DPC Thuiszorg zeer belangrijk was en dat er alles aan zou worden gedaan om mij tevreden te houden over deze dienstverlenende organisatie. Ik kreeg een hele lieve hulp met wie ik het vanaf het allereerste moment heel goed kon vinden en kon samenwerken. Er wordt door DPC Thuiszorg gekeken hoe jij als klant het meest geholpen kan worden en hoe jij op de lange termijn zoveel mogelijk zelfstandig kan doen. Er worden lijstjes gemaakt en tips gegeven hoe het huishouden, als de hulp er niet is, zo efficient mogelijk kan verlopen en hoe het met een ziekte zo mogelijk kan zijn. Er wordt regelmatig door Louis geinformeerd hoe het gaat en of de hulp die ik krijg bevalt en ondersteunend is. Als er iets is, dan zijn Louis en zijn collega’s makkelijk te bereiken en staan ze je vriendelijk te woord. Al met al is dit in zijn branche een absolute top organisatie! Ik hoop dat in de toekomst DPC Thuiszorg nog veel mensen zal kunnen helpen op precies dezelfde manier als ze dat nu doen!

Een tevreden klant uit Alkmaar

Sinds enkele maanden ben ik een tevreden client van DPC Thuiszorg. De huishoudelijke werkzaamheden gebeuren grondig en zoals gevraagd, er komt iedere week dezelfde persoon hulp bieden, en de mensen zijn flexibel. Iets wat ik erg fijn vindt! Als de afgesproken tijd niet uitkomt, kan ik gerust bellen of er een uur later begonnen kan worden. Ook hand en span diensten worden zonder problemen gedaan : Laatst had mijn hond een teek, welke ik er niet uit kreeg, dus hielp de medewerker van DPC Thuiszorg graag even mee! TOP !

Maxime, klant te Alkmaar

Ook een ervaring die u wilt meedelen?